Halomra lőtték egymást a kemény motorosok

Vágólapra másolva!
Kilenc halálos áldozatot követelt a texasi Wacóban egy fegyveres összecsapás, amiben legalább három amerikai motoros banda tagjai estek egymásnak. 
Vágólapra másolva!

A konfliktus ebédidőben, egy autópálya menti zsúfolt bevásárlóközpont Twin Peaks nevű étterme mellett tört ki. Nyolcan a helyszínen, egy kilencedik személy pedig a kórházban halt meg. Mindannyian motoros bandák tagjai voltak.

Sokan kerültek a kórházba

Az összecsapás18 sebesültjét szúrt és lőtt sebekkel szállították kórházba. Azt egyelőre nem közölték, hogy a sérültek között vannak-e olyanok, akik nem tartoznak egyik csoporthoz sem. Az incidens hatalmas pánikot okozott a környéken.

Nem csak a parkolóhely volt a "hibás"

A lövöldözés oka a parkolóhely lehetett, a feszültség azonban már hónapok óta fokozódott a bandák között. A Twin Peaks előtt vasárnap több tucatnyi motort állítottak le. A rendőrség előre tudott a találkozóról, ezért megerősítette jelenlétét az étteremnél.

Az étteremnél előbb összeverekedtek, majd üvegek, furkósbotok, láncok és kések kerültek elő, végül a lőfegyverek is eldördültek. Több motorost rendőrök lőttek meg. Az egyelőre nem derült ki, hogy halálos lövést is leadtak-e.

Az étteremlánc kedvelt helye a motorosoknak Amerikában, ami a hiányos öltözetű pincérnőiről is ismert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről