A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A kamera előtt lőtte agyon a rablót a tulajdonos

Vágólapra másolva!
A georgiai fegyverboltos azt mondta, nem maradt más választása, mert azon az éjszakán is szeretett volna hazaérni. Karácsonykor lőtte le a rablót. A biztonsági kamera rögzítette, mi történt. A tulajdonos ellen nem emeltek vádat. 
Vágólapra másolva!

A biztonsági kamera rögzítette, hogy két férfi símaszkban, fegyverrel a kezében besétált a Georgia állambeli Mabletonban lévő Dixie's Gun and Pawn nevű fegyverüzletbe. A Daily Mail internetes kiadása közzétette a december 26-ai felvételt, amelyen látni, hogy 11 óra előtt pár perccel az egyik alkalmazott feltartja a kezét, és megpróbálja figyelmeztetni a főnökét. A két rablóból az egyik tisztán kivehető a filmen.

A következő percben olyasmi történik, ami nem mindennapi.

A kamera rögzítette az egyik támadó halálát.

Amikor észrevette, hogy baj van, az üzlet tulajdonosa,

Jimmy Groover habozás nélkül előkapta a saját fegyverét,

és még azelőtt agyonlőtte a férfit, hogy az meg tudta volna húzni a ravaszt.

A 64 éves nagyapa a másik támadó felé is leadott néhány lövést, de neki sikerült elmenekülnie. Groover a helyi tévécsatornának azt mondta, a két támadó halálosan megfenyegette őket:

– üvöltötték. A tulajdonos azt mondta, hogy nagyon utálja, ami történt, de nem volt más választása, le kellett lőnie a férfit.

– tette hozzá a 64 éves férfi.

A georgiai törvények értelmében Groover ellen nem emeltek vádat. Arról nincs hír, hogy a halott rabló társát megtalálták-e a rendőrök.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!