Kigyulladt egy Los Angeles-i raktárépület, több tűzoltó megsérült - videó

Los Angeles, tűzoltó, tűzoltóság, tűz, robbanás, 11 tűzoltó sérült meg, 2020.05.16.
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 16: Los Angeles Fire Department (LAFD) firefighters (BACKGROUND) work at a multiple structure fire following an explosion at the scene on May 16, 2020 in Los Angeles, California. 11 firefighters were injured in the explosion which occurred after they responded to the downtown blaze. Mario Tama/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Tizenegy tűzoltó megsérült szombat délután Los Angeles belvárosában egy raktárépületben keletkezett tűz oltása közben, amikor valami felrobbant. A bejelentő délután fél 7-kor hívta a 911-et azzal, hogy tűz van - a CBSN Los Angeles tudósítása szerint. 
Vágólapra másolva!

A hívás után 230 tűzoltó indult el a East Boyd Street 327-be, a Smoke Tokes nevű nagykereskedelmi vállalat bután mézolaj-szállító telephelyére, ahol már magasra csaptak a lángok és aztán

- mondta Erik Scott a LAFD kapitánya az amerikai tévécsatornának.

Tizenegy tűzoltó sérült meg a tűzben és a robbanásban.

A USC megyei orvosi központba vitték, ahol egy éjszakára bent tartották őket.

Forrás: AFP/Apu Gomes

Égési sérüléseik vannak és a füst belégzése miatt kell őket ellátni. Ketten intenzívosztályra kerültek.

Dr. Marc Eckstein, a LAFD orvosi igazgatója azt mondta, mindegyikük állapota stabil, várhatóan túlélik. Eric Garcetti, Los Angeles polgármestere Twitteren együttérzését fejezte ki.

Forrás: AFP/Getty Images/Mario Tama

A többieknek, akik a tűznél maradtak, 20 órára sikerült megfékezniük a hatalmas lángokat. Azt, hogy pontosan mi történt a raktárépületben, még vizsgálják a szakértők.

Forrás: AFP/Apu Gomes
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!