A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Egy dél-koreai polgár szerint a pénzmosás is fontos a járvány elleni védekezéshez

Vágólapra másolva!
Mindig is tudtuk, hogy a pénzmosás nem jó ötlet. Egy dél-koreai azonban teljesen más megvilágításból is bizonyította ezt. Mosógépében mosott ki több köteg 50,000 vonos bankjegyet, hogy eltávolítsa a rajtuk megtapadt koronavírus részecskéket - írta az Associated Press.
Vágólapra másolva!

A Szöultól nem messze található, Ansan városban élő ember azzal fordult a koreai állami bankhoz, hogy korábban az év során meghatározatlan mennyiségű 50,000 vonos bankjegyet helyezett mosógépébe, hogy megtisztítsa azokat a vírustól. A meggondolatlan "pénzmosó" megközelítőleg 23 millió vont kapott a banktól a sérült bankjegyeiért cserébe.

A mosás előtti pénzmennyiség ennél jóval több volt, viszont olyan sérülések voltak jónéhány bankjegyekben, hogy a bank csak féláron váltotta be őket.

A tájékoztatás szerint a kimosott bankjegyekek részvét pénzből származtak, amelyet közeli hozzátartozók halálakor fizet az örökösöknek a többi gyászoló. A bank tisztségviselői annyi további információt adtak, hogy a póruljárt személlyel kapcsolatban, hogy a családneve Eom.

Az állami bank továbbá tájékoztatott, hogy

korábban egy Kim nevű személy mikrózással próbálta megtisztítani a vírustól a bankjegyeit, amely próbálkozás szintén balszerencsésen végződött.

Ezért arra figyelmeztett a Bank of Korea, hogy a polgárok ne helyezzék se mikróba, se mosógépbe a vírusfertőzés-gyanús készpénzüket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!