A kulcslyukon keresztül nézte, ahogy az anyja halálra késeli a húgát

Vágólapra másolva!
Szándékos emberöléssel vádolják azt a chicagói nőt, aki halálra késelte a saját ötéves kislányát. Az esetet az idősebb testvér a kulcslyukon keresztül nézte végig.
Vágólapra másolva!

Halálra késelte a saját ötéves kislányát egy chicagói anya, a tragédiát pedig az idősebb lánya a kulcslyukon keresztül nézte végig - számol be az esetről a Bors a CBS Chicago alapján. A 27 éves Simone Austin először megkérte a nyolcéves kislányt, hogy menjen ki a szobából, majd a párna alól előhúzott egy kést és nekirontott a kisebbik gyereknek.

Mindezt az idősebb testvér a kulcslyukon keresztül nézte, és sikítani kezdett, majd berontott a szobába, hogy az anyját megpróbálja elrángatni a húgától. Sajnos így sem tudta megakadályozni a tragédiát:

a nő elvágta az ötéves kislánya torkát.

Simone Austint szándékos emberöléssel vádolják, a bíróság pedig a hétfői óvadéki tárgyaláson elutasította annak a lehetőségét, hogy a nő szabadlábon védekezhessen. A hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogy van-e az anyának valamilyen mentális betegsége. A cikk megjegyzi, hogy a családhoz korábban már többször riasztották a rendőröket családon belüli erőszak miatt, de akkor Simone Austin volt az áldozat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!