Először találkozott a belga király a féltestvérével

belga királyi család, Belgium, Fülöp király, Delphine Boel
ATTENTION EDITORS - HAND OUT PICTURES - EDITORIAL USE ONLY - MANDATORY CREDIT MANDATORY CREDIT KONINKLIJK PALEIS BRUSSEL/ PALAIS ROYAL BRUXELLES/ KONIGLICHER PALAST BRUESSEL/ ROYAL PALACE BRUSSELS Hand out picture released on Wednesday 25 December 2019, by the Belgian Royal Palace showing Belgian princess Delphine and King Philippe - Filip of Belgium during a meeting on Friday 09 October 202, at the Royal Castle in Laeken-Laken. HAND OUT BELGIAN ROYAL PALACE
Vágólapra másolva!
Fülöp belga király most először találkozott féltestvérével, Delphine hercegnővel - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

Delphine Boel belga képzőművészről október elején mondta ki a brüsszeli fellebbviteli bíróság, hogy II. Albert volt belga király a biológiai apja Boelnek. II. Albert januárban ismerte el az apaságot.

A művésznek, aki ezentúl belga hercegnőként apja után felveheti a Saxe-Cobourg-Gotha nevet, kijár a királyi fenség megszólítás is.

Az 52 éves Boel gyerekei, Joséphine és Oscar szintén hercegnővé és herceggé válnak.

Az 52 éves Delphine hercegnő múlt héten találkozott először egyik féltestvérével, Fülöppel, a belga királlyal a laekeni kastélyban, amit a királyi család hivatalos Facebook-oldalán közöltek.

Azt írták, hogy kellemesen elbeszélgettek az életükről és az érdeklődési köreikről, és hogy tovább fogják erősíteni kapcsolatukat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!