Zebrán gázolt a részeg rendőr Ukrajnában

részeg rendőr halálos gázolása ukrajnában
Az ittas rendőr a gázolás után nekiment egy fának, majd megpróbált elmenekülni a helyszínről.
Vágólapra másolva!
A tragikus közlekedési baleset vasárnap délután történt az ukrán fővároshoz közeli Brovari városában.  Szemtanúk szerint a rendőr miután a zebrán elgázolta az anyát és lányát, megpróbált elmenekülni a helyszínről - számoltak be a Kárpátinfo.net hírportálon.
Vágólapra másolva!

Az ukrajnai Kijev megyében, Brovari városban egy körzeti rendőr, aki az előzetes adatok szerint részeg volt

a zebrán elütött két embert, az egyikük a helyszínen belehalt a sérüléseibe

- számolt be a történtekről a közösségi oldalán az Ukrán Nemzeti Rendőrfőkapitányság.

Az ittas rendőr a gázolás után nekiment egy fának, majd megpróbált elmenekülni a helyszínről. Forrás: Facebook/Ukrán Nemzeti Rendőrség

Miután a szolgálaton kívüli rendőr elütötte a nőt és a gyereket, még pár 100 métert megtett az autójával, majd nekiment egy fának.

A baleset következtében az anya a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a lányát pedig súlyos állapotban kórházba szállították.

A részeg rendőr a gázolás után nem állt meg azonnal, hanem belerohant egy fába, majd elmenekült a helyszínről. Forrás: Ukrán Nemzeti Rendőrség

A 40 év körüli rendőr a gázolás után továbbhajtott, de két civil motoros üldözőbe vette.

Az egyikük motorral elévágott, a cserbenhagyó gázoló valószínűleg ki akarta őt kerülni, ekkor rohant bele az útmenti fába.

A rendőr ezt követően is el akart menekülni a helyszínről, ám az időközben kiérkező kollégái hamar elfogták. A központi rendőrség hivatalos közleménye szerint azonnal elbocsátották a kollégájuk.

Megjegyezték, hogy a hivatalos vizsgálatok után vélhetően a közvetlen felettesére is ez a sors vár majd. A részegen gázoló ukrán rendőr elfogásáról videófelvétel is készült.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!