Elképesztő dolog miatt került börtönbe Maddie McCann feltételezett gyilkosa

Madeleine McCann
Vágólapra másolva!
Újabb szörnyűségre derült fény Madeleine McCann feltételezett gyilkosáról, Christian Brücknerről: a férfit 2017-ben mostohalánya zaklatása miatt tartóztatták le.
Vágólapra másolva!

A pedofil férfi egy parkban

molesztálta volt párja ötéves kislányát, majd több fotót is készített róla, melyeket lementett a számítógépére.

Az eset 2013-ban történt, 6 évvel Madeleine McCann eltűnése után. A férfi ekkor Észak-Németországban, Braunschweigben élt.

Mire a rendőrök felfedezték a fotókat, a férfi már nem volt együtt egykori barátnőjével, a rendőröknek azonban sikerült megtalálniuk a nőt - írja a Blikk a Mirror cikkére hivatkozva.

Brückner a szakítás után Portugáliába repült, de a rendőrök itt is rátaláltak, és visszavitték Németországba, ahol 15 hónap börtönre ítélték 2017-ben.

Madeleine McCann Forrás: Getty Images

Ahogyan megírtuk, június elején felgyorsultak a vizsgálatok Madeline McCann ügyében az új gyanúsított személyének azonosításával.

A 43 éves Christian B. többszörösen visszaeső német pedofil, akit Portugáliában már elítéltek nemi erőszakért, és jelenleg Németországban tartják fogva.

Az ügyészség közölte, hogy konkrét tényekről van bizonyítéka azzal kapcsolatban, hogy a kislány meghalt, de nem áll a rendelkezésére orvosszakértői bizonyíté", egészen pontosan a holttest. A férfit jelenleg egy másik ügy miatt az észak-németországi Kielben tartják fogva.

Madeleine McCann a dél-portugáliai Praia da Luz, főleg britek által látogatott Ocean Club nevű üdülőközpontjában tűnt el 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt.

A szőke kislány - két kisebb testvérével - a család földszinti szállodai szobájában aludt, miközben szülei az üdülő szabadtéri éttermében, barátaikkal vacsoráztak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről