A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Saját kutyája buktatta le a betörőt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

kutya
A mai tudományos tények és ismeretek szerint a hazánkban általánosan háziállatként tartott állatfajok (beleértve természetesen a kutyákat és a macskákat is) nem terjesztik aktív módon az emberek járványos koronavírusos megbetegedését (COVID-19) kiváltó kórokozót. Az emberi megbetegedések nem a háziállatainktól származnak és fordítva, a mai ismereteink szerint ez az emberi megbetegedést kiváltó vírus nem betegíti meg a háziállatainkat. A vizsgálati eredmények alapján kimondható, hogy a humán megbetegedések terjedésében az emberek egymás közötti közvetlen érintkezése és a cseppfertőzés (köhögés, tüsszögés) a legfőbb tényező.
Vágólapra másolva!
Hátrahagyta a betörés után a kutyáját egy ináncsi tolvaj. A jószág ezután csak szépen hazasétált - nyomában a rendőrökkel.
Vágólapra másolva!

Az encsi kollégáinkhoz január 13-án tett bejelentést egy ináncsi lakó, miután azzal szembesült, hogy távollétében betörtek az otthonába - írja közösségi oldalán a rendőrség.

A bejegyzés szerint az ablakon keresztül behatoló tolvaj alaposan kipakolta az ingatlant: nemcsak a kanapéágyat, a tévét és a páraelszívót vitte magával, hanem még a szőnyeget is.

Emellett elvitt még paplanokat, párnákat, függönyöket és több női ruhát is.

Az igazán érdekes azonban nem is az volt, amit a tolvaj elvitt, hanem amit hátrahagyott:

egy jámboran heverésző kutyát, amiről a károsult egyértelműen kijelentette, az bizony nem az övé.

Ezután a rendőrök útjára engedték a kutyust a borsodi községben, az pedig szépen hazaballagott a 90 méterre lévő lakóhelyére – nyomában az érdeklődő hatósággal.

– írták a bejegyzésben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!