Elrabolt és fogvatartott egy modellt, most 11 évvel csökkentették a büntetését

Chloe Ayling elrabolt modell
Vágólapra másolva!
Tizenhat évről öt év nyolc hónapra csökkentették annak a férfinak a büntetését, aki a testvérével 2017-ben elrabolt és több napig fogvatartott egy modellt. Chloe Ayling szerint a férfiak egy árverésen akarták eladni, ők azonban azt állították, a történettel a nő karrierjét akarták fellendíteni.
Vágólapra másolva!

11 évvel csökkentették annak a férfinak a büntetését, aki a testvérével még 2017-ben elkábított, majd több napig fogvatartott egy ismert angol modellt - írja a DailyStar.

A cikk szerint a bíró azzal indokolta a csökkentést, hogy a férfi "szeretetből cselekedett".

A korábban az angol Big Brotherben is megforduló Chloe Ayling-ot 2017 júliusában csalta Milánóba egy fotózás ígéretével Michał és Lukasz Herba.

A két férfi azonban ketaminnal elkábította és elrabolta a modellt,

akit aztán hat napig tartottak fogva. A nőt végül Lukasz szabadon engedte, miután megtudta róla, hogy van egy gyereke.

16 év helyet 5 év börtön

A perben a két férfi védője azt állította, hogy az emberrablás nem is volt valódi, a történetet a nő karrierjének fellendítése érdekében találták ki, az öteletet pedig egy filmből vették. Ezt a nő és az ügyvédje is többször cáfolta, és az olasz bíró is visszautasította a felvetést, hogy a nő maga szedte be a ketamint.

A nő ügyvédje szerint ezzel szemben a két férfi egy árverésen adta volna a nőt rabszolgának. 2017-ben Chloe is azt mondta egy interjúban, hogy a Közel-Keletre adták volna el, és

úgy vélte, előbb-utóbb tigrisekkel etették volna meg,

miután a vásárlója és a barátai ráuntak volna pár hónap után. A két férfi korábban azt állította, hogy a Fekete Halál nevű banda tagjai.

Tavaly januárban egy olasz bíróság öt évvel csökkentette Lukasz 16 éves büntetését. Most Michal büntetését is csökkentették, így 16 helyett csak öt évet és nyolc hónapot kell börtönben töltenie a férfinak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!