Kórházba került Silvio Berlusconi

BERLUSCONI, Silvio
Milánó, 2020. szeptember 14. Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő, a Hajrá Olaszország párt elnöke sajtótájékoztatót tart a milánói San Raffaele kórház előtt 2020. szeptember 14-én, ahova tíz nappal korábban koronavírus-fertőzés gyanúja miatt megfigyelésre szállították. Berlusconi elmondta, hogy a vizsgálatok szerint rendkívül magas fertőzöttségi szinttel érkezett a kórházba, ahol többek között kétoldalú tüdőgyulladással kezelték. MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner
Vágólapra másolva!
Kórházba került hétfőn Silvio Berlusconi volt kormányfő, pártja, a Forza Italia szerint azonban nincs komolyabb probléma, és hamarosan ki is engedik a politikust - írta a Reuters.
Vágólapra másolva!

Silvio Berlusconi volt kormányfő hamarosan elhagyhatja a kórházat, ahová múlt hétfőn került - közölte pártja, a Forza Italia.

A párt szerint nincs komolyabb baj, rutinellenőrzésről van szó,

és egy már folyamatban lévő terápián állítanak.

A politikusnak most pihenésre van szüksége, írta a Forza Italia. Berlusconinak ma kellett volna megjelennie egy bírósági tárgyaláson, amin a kórházi kezelés miatt nem vett részt.

A Reuters azt írja, Berlusconit egy Milánó közeli kisvárosból, Arcoreból vitték a San Raffaelle kórházba, itt is van egy háza. Tavaly januárban Berlusconi szívproblémák miatt került kórházba Monacóban, szeptemberben pedig koronavírusos lett, azt utóbb élete legveszélyesebb kihívásának nevezte.

Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő a milánói San Raffaele kórház előtt 2020. szeptember 14-én Forrás: MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!