A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Meghalt szüleit kereste az olasz felvonókatasztrófát túlélő kisfiú

9 killed in Italian cable car crash cable car,crash,Italy,lake Maggiore,mountain Horizontal
14 ember halt meg a Mottarone-hegynél történt tragédiában
Vágólapra másolva!
Javul az állapota a múlt hétvégi olaszországi felvonóbaleset egyetlen túlélőjének, az 5 éves Eitannak - közölték az orvosai. Az oe24.at osztrák hírportál beszámolója szerint az 5 éves izraeli kisfiút, aki a szüleivel, dédszüleivel és kétéves öccsével utazott a felvonón, továbbra is intenzív osztályon ápolják.
Vágólapra másolva!

A kisfiú a szüleiről kérdezett először - mondta az egyik orvos. Nagynénje és nagyszülei vannak vele. Azt is közölték, hogy egyelőre önállóan nem tud enni még a sérülései miatt.

14 ember halt meg a Mottarone-hegynél történt tragédiában Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Italian Fire Department/Handout

A kórház előtt egy transzparenst helyeztek el, amelyben a fiú gyógyulását kívánják. A lombardiai város, ahol a szüleivel élt pedig gyűjtést indított.

A baleset múlt vasárnap történt, amikor az észak-olaszországi Stresa település és a Mottarone-hegy között működő drótkötélpályás felvonó egyik fülkéje röviddel azelőtt zuhant a mélybe, hogy megérkezett volna a Mottarone-hegyre. A kabin a földnek csapódva legurult egy lejtőn és két-háromszor átfordult mielőtt fáknak ütközve megállt volna. A legfrissebb hírek szerint a balesetet az okozta, hogy szándékosan kikapcsolták a vészféket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!