Fegyverrel végzett magával egy 12 éves gyerek egy pizsamapartin

Vágólapra másolva!
Meghalt egy 12 éves fiú, miután egy pizsamapartin véletlenül elsült a kezében egy fegyver, amit egy idősebb fiú vitt magával a buliba - írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A 12 éves Max Mendoza pizsamapartit szervezett barátainak a San Diego külvárosában, Chula Vistában lévő családi házukban.

A rendőrök szerint

egy 15 éves fiú vitte a fegyvert a házibuliba, de azt még ők sem tudják, hogy kié a fegyver valójában, és hogy jutott hozzá a kamasz.

A rendőrök kihallgatták a fiút, akit később elengedtek.

Max Mendoza szülei elmondták, hogy lövést hallottak a házból, ezért a szobába rohantak, ahol sokkoló látvány fogadta őket: fiuk a földön feküdt, és vér borította.

Anyja felkapta a fiút, kivitte a házból. Kórházba vitték, de nem tudták megmenteni az életét.

Az anya, Aida azt mondta, a karjaiban tartotta a fiát, és elmondta neki, hogy szereti, miközben a fiú azt ismételgette, hogy „anya".

– tette hozzá a nő.

Max barátai és családtagjai egy rögtönzött emlékművet hoztak létre a társasházak közötti parkban, ami közel volt a kisfiú lakóhelyéhez, ahol megemlékeztek róla.

A szomszédok elárulták, hogy

Max segítőkész és gondoskodó kisfiú volt, aki gyakran segített nekik a bevásárlásban, vigyázott kisebb tetvéreire, úszni, biciklizni és gördeszkázni is megtanította őket.

- mondta az egyik szomszédasszony, Eiiadora Foster.

16 éves nővére, Macy szerint öccse rendkívül értelmes gyerek volt és kész felnőtt:

Aztán arról beszélt, hogy talán soha nem fogja tudni feldolgozni a történteket, számára teljesen szürreális volt, amikor értesült öccse haláláról:

Az interneten ezekkel a szavakal emlékeztek meg róla:

A GoFundMe internetes felületen gyűjtést szerveztek Max temetési költségeinek fedezésére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről