Többtucatnyian kapták el a koronavírust Putyin környezetében

Vladimir Putyin
Putyin wlmondta, hogy Oroszország kész kedvezményeket adni azoknak a külföldi vállalatoknak, amelyek tiszta technológiákba készek befektetni. Putyin szerint Moszkva és korszerű jogszabályokat szándékozik bevezetni a szén-dioxid-kibocsátás ellenőrzésének és csökkentésének ösztönzésére.
Vágólapra másolva!
Több tucatnyian kapták el a koronavírus-fertőzést Vlagyimir Putyin orosz elnök környezetéből.
Vágólapra másolva!

Ezt maga Putyin jelentette be, amikor videokapcsolat segítségével felszólalt a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete (ODKB) dusanbei csúcstalálkozóján.

Több tucatnyian kapták el a koronavírus-fertőzést Vlagyimir Putyin orosz elnök környezetéből Forrás: https://www.reuters.com/world/putin-speak-bidens-online-climate-summit-2021-04-19/

– mondta az orosz elnök.

A Kreml sajtószolgálata kedden közölte, hogy az orosz elnök karanténba vonul a környezetében történt koronavírusos esetek miatt. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kijelentette, hogy

Putyin teljesen egészséges, és a karanténba vonulás nem befolyásolja munkaintenzitását.

Az elnöki sajtószolgálat vezetője hozzátette, hogy a Kreml majd később közli, hogy személyesen voksol-e majd az államfő a péntektől vasárnapig tartó parlamenti és helyhatósági választásokon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről