Az Alapjogokért Központ videójában a legújabb polkorrekt őrületeket mutatja be a nagyvilágból

lmbtq, szivárványos zászló
Vágólapra másolva!
Az Alapjogokért Központ legújabb videójában, a Bolond lyukból negyedik részében az elmúlt hetek legfrissebb politikailag korrekt eseményeit, híreit mutatja be a nagyvilágból.
Vágólapra másolva!

Párkányi Eszter, a Központ elemzője első körben beszámolt arról, hogy megvan a világon hivatalosan elsőként klímaváltozással diagnosztizált beteg. A hetvenes éveiben, Kanadában élő férfi egészségének romlását az egyre melegebb időjárás okozta orvosa szerint, nem asztma, vagy az, hogy nem fogyasztott elég folyadékot.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A videóban Pákányi Eszter hangsúlyozza:

A kisfilm kitér még a meleg Mikulásra, akinek a norvég posta segít az ajándékok kihordásában, így van ideje élete párjával, egy másik férfivel tölteni szabadidejét. A videó második részében az LMBTQ-propaganda egyre intenzívebb megnyilvánulásairól is szó van. Párkányi Eszter felhívja a figyelmet, hogy ha nem szeretnénk gyerekeinket kitenni a szexuális nemek összemosására vonatkozó kampánynak, vagy óvodai-iskolai felvilágosításnak, mindenképpen menjünk el és vegyünk részt a gyermekvédelmi népszavazáson. A videót itt lehet teljes terjedelmében megtekinteni:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!