A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A világhírű bevándorlásellenes francia író új könyve minden rekordot megdöntött

Vágólapra másolva!
Hatalmas siker Éric Zemmour új könyve. A világhírű francia író "Franciaország még nem mondta ki az utolsó szót" című esszékötete egy nap alatt az eladási lista élére került. 200 ezer példányban jelent meg, de már rengeteg helyen nem lehet kapni, ezért már újra kellett nyomni, ez példátlan egy esszékötet esetében. Zemmour Orbán Viktor nagy tisztelője, és egyre többen sürgetik, hogy induljon a jövő évi elnökválasztáson, mert ő az, aki egyesíteni tudja a jobboldalt.
Vágólapra másolva!

A Franciaország még nem mondta ki az utolsó szót alapvetően a bevándorlással foglalkozik, de Zemmour beszélgetését is tartalmazza Macron elnökkel, illetve Marine Le Pennel.

A világhírű író előző könyve, a Francia végzet 2018-ban jelent meg, és az is óriási siker volt. Ennek ellenére az Albin Michel kiadó - amely rengeteg pénzt keresett vele - már nem merte kiadni az új kötetet, így ez egy kis kiadónál jelent meg. Ez is mutatja,

három év alatt mennyit romlott a szólásszabadság helyzete Franciaországban.

A könyvet eredetileg 200 ezer példányban nyomták ki, de már a második nap újra nyomtak belőle 100 ezret, mert várhatóan szombatra az összes példány elfogy a boltokból.

Az utóbbi hónapokban többször felmerült, hogy Zemmour indulhatna az elnökválasztáson, mivel benne látják a jobboldali szavazók azt a jelöltet, aki egyesítheti a hagyományos jobboldalt a radikális jobboldallal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!