Kiderült, mikor folytatódnak az orosz-ukrán tárgyalások

Orosz-ukrán háború, ukrán konfliktus, harc, orosz-ukrán tárgyalás
Gomel, 2022. február 28. A Belta fehérorosz állami hírügynökség által közreadott képen Vlagyimir Megyinszkij, az orosz delegáció vezetője (j) és Leonyid Szluckij, az orosz parlamenti alsóház külügyi bizottságának elnöke (b) tárgyal az ukrán delegáció tagjaival a fehéroroszországi Gomelben 2022. február 28-án. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/AP/BelTA/Szerhíj Holodilin
Vágólapra másolva!
Hétfőn online folytatódnak az orosz-ukrán tárgyalások - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője vasárnap a TASZSZ hírügynökségnek.
Vágólapra másolva!

Peszkov szombaton azt mondta, hogy az Ukrajnával videokapcsolaton keresztül folytatott megbeszéléseken az orosz delegációt, ugyanúgy, mint a fehéroroszországi személyes találkozókon, Vlagyimir Megyinszkij elnöki tanácsadó vezeti.

A Belta fehérorosz állami hírügynökség által közreadott képen Vlagyimir Megyinszkij, az orosz delegáció vezetője (j) és Leonyid Szluckij, az orosz parlamenti alsóház külügyi bizottságának elnöke (b) tárgyal az ukrán delegáció tagjaival a fehéroroszországi Gomelben 2022. február 28-án Forrás: MTI/AP/BelTA/Szerhíj Holodilin

A Kreml sajtószolgálatának szombati beszámolója szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök az Emmanuel Macron francia államfővel és Olaf Scholz német kancellárral folytatott telefonbeszélgetése során elmondta, hogy "az orosz és ukrán képviselők között az elmúlt napokban videóformátumban tárgyalássorozat" zajlott le.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!