A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Kamaszok loptak a leghíresebb londoni hotelekből

building structure Great britain hotel business Indoors interior decoration London luxury hotel people rear view United Kingdom view through Horizontal ADULT ARCHITECTURE CAR ENTRANCE EUROPE TAXI TOURISM WOMAN
United Kingdom, London, Mayfair, Claridge's Hotel, main entrance (Photo by MAISANT Ludovic / hemis.fr / Hemis via AFP)
Vágólapra másolva!
12 és 13 éves gyerekeket vádolnak betöréses lopással Londonban - írja a The Guardian.
Vágólapra másolva!

Egy 12 éves brit fiút azzal vádolnak, hogy 14 londoni hotelből lopott 10 hónap alatt. 13 éves bátyját azzal vádolják, hogy három esetben ő is részt vett a betöréses lopásokban 2021 áprilisa és 2022 februárja között. Csütörtökön mindkét fiú ártatlannak vallotta magát a westminsteri bíróságon.

A 12 éves gyereket a betörések kitervelésével is vádolják.

Az ügynek még egy vádlottja van, egy 19 éves férfi, Shane McCarthy, aki ellen 11 pontban emeltek vádat: 9 betörés, egy lopás és a betörések kitervelése miatt. Ő is ártatlannak vallotta magát, de az ő ügyét külön bírósági eljárásban kezelik.

A londoni Claridge's Hotel főbejárata Forrás: Hemis via AFP/MAISANT Ludovic / hemis.fr/Maisant Ludovic

Az érintett hotelek között van a Claridge's hotel, a Four Seasons, és a Corinthia hotel is. A két fiú óvadék ellenében távozhatott, legközelebb március 28-án kell bíróság elé állniuk. Shane McCarthy szintén óvadék ellenében távozhatott, ő április 14-én áll bíróság elé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!