A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Néhányszáz ember járkált fel-alá tegnap este Budapesten, ez volt a tüntetésük

tüntetése a kata módosítása ellen , Tüntetés, Kata adózás, adó, vállalkozás, kisvállalkozó, KATA-s adózás, KATA módosítás, demonstráció, kisadózó, KATA, tüntetés, új, KATA törvény, tiltakozás, törvény, változás,  2022.07.13.
Vágólapra másolva!
Ahogy többször leírtuk: Gyurcsány Ferenc ifjúsági tagozatával, a Momentummal tüntetést szervezett kedden és szerdán is. Kedden nagyjából 600, szerdán maximum 800 embert tudtak kirángatni az utcára. A tüntetés lényege az volt, hogy láthatóan céltalanul bolyongtak a városban ide-oda. Késő estére ez a szám nagyjából a negyedére olvadt.
Vágólapra másolva!

Információink szerint a Kutyapárt elnökét és egyik politikusát elvitték a rendőrök, ők kirívóan agresszíven viselkedtek. A rendőrség hivatalos közlése szerint „két embert szabálysértés tovább folytatása miatt állítottak elő. Az egyik férfinél kábítószergyanús anyagot is találtak, emiatt büntetőeljárás is indul vele szemben". Néhány órával később mindkettejüket elengedték. Egyébként, több szemtanú szerint jócskán volt a "tömegben" olyan tüntető, aki enyhén szólva nem volt józan.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!