A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyedül Harry herceget nem várták meg a királynő halálának bejelentésével - fotó

Harry herceg, II. Erzsébet királynő
Britain's Queen Elizabeth II and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrive at the Queen's Garden Party in Buckingham Palace, central London on May 29, 2019. (Photo by Yui Mok / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Erzsébet királynő békésen halt meg ma Balmoralban. Harry herceg egyike volt azoknak a rangidős királyi családtagoknak, akik Skóciába igyekeztek, de ő csak az uralkodó halála után érkezett meg - írta a DailyStar.  A portál szerint Harry herceg komor és szomorú volt amiatt, hogy nem tudott elbúcsúzni. Frissítés: később kiderült, hogy II. Erzsébet már órákkal korábban meghalt, valójában egyetlen családtag sem ért oda időben. A többieket azonban megvárták, a hivatalosan már nem a királyi családhoz tartozó Harryt nem.
Vágólapra másolva!

Harry hercegnek és feleségének, Meghan Markle-nak, egyébként egy jótékonysági rendezvényen kellett volna felszólalnia ma este, de elhalasztották az eseményt, hogy Harry II. Erzsébethez utazhasson. Harry végül Meghan Markle nélkül érkezett, és elkésett:

már nem tudott elbúcsúzni a nagyanyjától.

Frissítés: Este kiderült, Liz Truss miniszterelnököt délután fél ötkor értesítették (magyar idő szerint fél hatkor) a királynő haláláról. Ekkor még egyetlen családtag sem volt Balmoralban. Vagyis valójában mindenki elkésett - de Harryt nem várták meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!