Kis híján halálra fagyott egy kutyaólba zárt, amerikai kisfiú - videó

USA, amerikai rendőr, police, egyenruha
A rendőrök elsírták magukat a majdnem halálra fagyott kisfiú láttán
Vágólapra másolva!
Gyermekbántalmazással és kínzással gyanúsítanak egy Kentuckyban élő házaspárt, miután a gyereküket bezárták a kutyaólba, hogy így büntessék meg - írta meg a Bors. Aztán a velük élő rokonukat is megbilicselték a Mirror információi szerint.
Vágólapra másolva!

Az egyik fagyos reggelen egy névtelen telefonáló hívta Kentucky állam rendőreit. Azt mondta, hogy Lexingtonban egy 9 éves kisfiút bezártak egy kutyaólba. A Bors cikke szerint a rendőrök elsírták magukat, amikor megtalálták. A telefonáló azt is mondta, hogy szerinte büntetésképpen zárhatták be oda a szülei.

A gyerek közel állt ahhoz, hogy halálra fagyjon, mivel cipő, kabát és sapka nem volt rajta.

Csak egy takaró, némi étel és víz volt kitéve elé.

A rendőrök elsírták magukat a majdnem halálra fagyott kisfiú láttán (illusztráció) Forrás: Pixabay.com

A házban a gyerek édesanyját, és a két kistestvére mellette a kutyát is megtalálták. A 4 évesnek és a csecsemőnek nem volt semmi baja, ahogy annak a két másik gyereknek sem, akik szintén a házban éltek és ekkor éppen iskolában voltak.

A kisfiú szüleit őrizetbe vették, majd gyermekbántalmazás és kínzás gyanújával letartóztatták.

De Shelly Barnes-t, a családdal lakó rokonukat is letartóztatták gyermekbántalmazás, hamis bebörtönzés, lőfegyver birtoklása és "ellenőrzött anyag értékesítése, terjesztése céljából lakásfenntartás" miatt.

A nyomozás során kiderült, hogy Jonathan és Sarah Star nem először büntette így a gyerekeit, sőt, az is előfordult, hogy enni sem adtak nekik. A kis híján halálra fagyott, 9 éves kisfiú túlélte az esetet. A A Mirror azt írta, még aznap kiengedték a kórházból. Testvéreit a Davidson megyei szociális szolgálat munkatársai mentették meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről