Rengeteg pénzt ígért azért, hogy videóra vegyen egy gyilkosságot - a fiatal lány megtette

gyilkosság, alaska
Vágólapra másolva!
Meggyilkolta a legjobb barátnőjét egy nő az Egyesült Államokban, mert az interneten egy férfi 3 milliárd forintnak megfelelő fontot ajánlott neki egy gyilkossági videóért. A férfiról később kiderült, hogy csaló, nem volt gazdag, csak hazudott, hogy megkapja a felvételeket - írja a DailyStar. 
Vágólapra másolva!

A most 22 éves alaszkai Dehlani Brehmer 18 éves korában megismerkedett az interneten egy Tyler nevű férfival, aki pénzt ajánlott a lánynak egy gyilkosság végrehajtásának bizonyítékáért. Dehlani tervezgetni kezdte az emberölést.

Tyler 7 millió fontot ígért neki, ami több mint 3 milliárd forintnak felel meg.

A lány beszervezte maga mellé több barátját, Kayden McIntosht, Caleb Leylandet és két meg nem nevezett gyereket, hogy segítsenek neki a gyilkolásban.

A társainak azt ígérte, hogy kapni fognak a pénzből, amit Tyler ad neki.

2019 júniusában Brehmer és két társa meghívta a 19 éves Cynthia Hoffmant a Thunderbird vízeséshez egy túrázásra. Kalandok helyett

ragasztószalaggal kötözték össze a kezét, a lábát és a száját, majd Brehmer tarkón lőtte a lányt.

A holttestet egy közeli folyóba dobták és megsemmisítették a bizonyítékokat, aztán küldtek egy SMS-t az áldozat szüleinek, amelyben azt írták, hogy egy parkban tették ki a lányt.

Brehmer a gyilkosság közben videókat és képeket küldött Tylernek.

A férfiről a nyomozás során kiderült, hogy egy kansasi milliárdos személyiségét használja, de valójában Darin Schilmiller-nek hívják és Indianaban lakik.

Brehmer bűnösnek vallotta magát az elsőfokú tárgyaláson. Idén augusztusban hoznak végső döntést az ügyében. Akár 99 év börtönbüntetést is kaphat. A lány két társa és a felbujtó Schilmiller ártatlannak vallotta magát magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!