Meggyilkoltak egy csecsemőt és egy egyéves kislányt Angliában

Horizontal ILLUSTRATION POLICE INVESTIGATION INVESTIGATION SAFETY ZONE
A cordon of police tape is pictured in Queen Elizabeth Gardens in Salisbury, southern England, on July 7, 2018. - The exposure of an apparently random British couple to the same nerve agent used against former Russian double agent Sergei Skripal, in the same part of southwest England, has sent officials scrambling to discover the source of the contamination. (Photo by Niklas HALLE'N / AFP)
Vágólapra másolva!
Bíróság elé áll Karen Foster ma reggel az angliai Blackburnben. A nőt azzal vádolják, hogy megölt egy közel tízhónapos csecsemőt, és egy egyéves kislányt.
Vágólapra másolva!

Közleményt adott ki a lancashire-i rendőrség az Egyesült Királyságban, írja a Sky News, miszerint szerdán áll bíróság elé az a 61 éves nő, aki a gyanú szerint

brutális módon végzett egy csecsemővel és egy egyéves kislánnyal.

A közlemény szerint, a gyanúsított Karen Foster nem áll rokonságban a két áldozat egyikével sem, és a két gyermek sem áll rokonságban egymással. A rendőrséget még tavaly március 1-jén hívták ki a lancashire megyei Haptonba, miután bejelentés érkezett, hogy egy kisfiúnak rohamai vannak.

A kilenc és fél hónapos kisfiút kórházba szállították kezelésre, de március 5-én meghalt.

Ezt követően őrizetbe vettek egy egy 60 éves haslingdeni nőt és egy 78 éves burnley-i férfit testi sértés és gyilkosság gyanújával. A 78 éves férfit mostanra vádemelés nélkül szabadon engedték, míg a nőt a csecsemő meggyilkolásával vádolják.

Karen Foster ellen vádat emeltek amiatt is, amiért 2019. március 22-én Haptonban rátámadt egy egyéves kislányra.

A Lancashire-i rendőrség közölte, hogy a meghalt kisfiú családját külön erre a célra kiképzett rendőrök a nehéz időszakban, hozzátéve:

- zárul a közlemény.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről