Joe Biden megint gyerekeket rémítgetett a Fehér Házban

Joe Biden, Chris Coons, Maggie Coons, Creepy Joe, Egyesült Államok, Fehér Ház
Vice President Joe Biden leans in to say something to Maggie Coons, next to her father Sen. Chris Coons, D-Del., after Biden administered the Senate oath to Coons during a ceremonial re-enactment swearing-in ceremony, Tuesday, Jan. 6, 2015, in the Old Senate Chamber of Capitol Hill in Washington. (AP Photo/Jacquelyn Martin)
Vágólapra másolva!
Joe Biden elnök szerdán azzal kezdte beszédét a Fehér Házban, hogy a jelenlévő gyerekeknek arról beszélt, "remek fagyizókat" ismer a közelben, és hogy a beszéde után jöjjenek el hozzá - írta meg a Breitbart.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint - Trump szavaival élve - "Creepy Joe" ("Kripli Joe") újfent lecsapott. Joe Biden amerikai elnök szerdán tartott sajtótájékoztatót a Fehér Házban, amelyen elvileg inflációellenes intézkedéséről kellett volna beszélnie, írja a Breitbart.

Ehelyett inkább gondolt egy nagyot és kihasználta az alkalmat arra, hogy ráijesszen a gyerekekre és a szülőkre a Fehér Házban.

- mondta Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke.

Nem először hívja a gyerekeket fagyizni az elnök, a nashville-i keresztény iskolát ért nemváltó genderterrorista lövöldözését - amiről az Origo is beszámolt - követően

Biden első gondolata az volt, hogy fagyizni hívta a gyerekeket, tette mindezt valami furcsa, kétértelmű stílusban.

- mondta Biden deliráló hangnemben, kegyeletsértő módon.

Bidentől sajnos nem idegen, hogy meglehetősen furcsán viselkedik kamerák előtt, ha kislányokról vagy fiatal nőkről van szó.

Biden bizarr viselkedése a fiatal lányokkal szemben annyira feltűnő, hogy a YouTube tele van válogatásvideókkal, amely a hasonló esetek gyűjtik össze.

Ezen a videón pedig az látszik, ahogy

Biden közel dörgölőzik egy fiatal kislányhoz, a vállára teszi a kezét majd azt súgja a fülébe, hogy ne legyenek komoly pasijai egészen addig, amíg be nem tölti a harmincat.

Mindeközben az amerikai elnök foglalkozik mindennel, kivéve azzal, amire a felhatalmazását kapta, az Egyesült Államokban csak "Bidenomicsnak" gúnyolt "Biden-közgazdaságtan", vagyis a demokraták gazdaságpolitikája egy totális kudarc, mivel

Biden a tizedét sem teljesítette annak a gazdasági programnak, amit megígért 2020-ban.

Ehelyett ukrajnai fegyverszállítást és pénzszórást, rekordmagas inflációt és bankválságot, Hunter Biden személyében pedig gyorshajtó, drogozó, hedonista aranyifjút kaptak a nyakukba az amerikaiak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről