Hamis üzeneteket küldött a nő saját haláláról Amerikában, letartóztatták

Fort Pierce, Florida, Amerika, Lövöldözés, USA, 2023. Január. 17., Martin Luther King nap,
Fort Pierce, 2023. január 17. A helyszínt zárja le rendőrségi szalag a floridai Fort Pierce-ben elkövetett lövöldözés helyszínén 2023. január 17-én hajnalban. Nyolcan megsebesültek egy Martin Luther King-nap alkalmából tartott rendezvényen, amikor a hatóságok szerint két társaság kezdett egymásra lövöldözni egy köztük kirobbant nézeteltérés miatt. MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich
Vágólapra másolva!
Az észak-karolinai Franklinben a rendőrség 75 órán keresztül nyomozott Margaret Sweeney bejelentett halálának ügyében, mielőtt a nőt élve megtalálták - írja a Huffington Post.
Vágólapra másolva!

Bizarr esetről adott hírt a Huffington Post, amikor arról írtak, miszerint hétfőn letartóztattak egy 37 éves nőt hétfőn az Egyesült Államokban, miután a rendőrség szerint

hamisan jelentette be, hogy meggyilkolták, miközben valójában egy szomszédos városban tartózkodott.

A 37 éves nőt hatóságok megvezetésével, valamint ellenállással vádolják. Forrás: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

- közölte a rendőrség.

Sweeney-t a hatóságok megvezetésével vádolják, a vádirat szerint egy sms-küldő alkalmazáson keresztül másnak adta ki magát, ami arra késztette a barátait és a rendőröket, hogy jelentsék be, miszerint egy ismeretlen gyanúsított halálra verte őt egy kerékkulccsal.

A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást, miután Sweeney eltűnését augusztus 18-án bejelentették, és összesen 75 órán keresztül keresték, mivel feltételezték, hogy a nő veszélyben van, meghalt vagy elrabolták.

A rendőrség Margaret Sweeney fényképét is közzétette Facebookon, valamint eltűnt személyként tartották nyilván.

A rendőrség állítása Sweeney-t másnap biztonságban megtalálták egy közeli városban, akit még azzal is vádolnak, hogy a hatóságokkal szemben ellenállást is tanúsított. A tervek szerint szeptember 7-én lesz a tárgyalása és legalább háromszoros szabálysértéssel vádolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről