Elon Musk váratlanul Izraelbe látogat

Elon Musk
Tesla CEO Elon Musk is pictured as he attends the start of the production at Tesla's "Gigafactory" on March 22, 2022 in Gruenheide, southeast of Berlin. - US electric car pioneer Tesla received the go-ahead for its "gigafactory" in Germany on March 4, 2022, paving the way for production to begin shortly after an approval process dogged by delays and setbacks. (Photo by Patrick Pleul / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Musk látogatása során találkozik Jichák Hercog elnökkel és Benjámín Netanjáhú miniszterelnökkel — írja a Jerusalem Post.
Vágólapra másolva!

A Tesla és az X tulajdonosa, Elon Musk várhatóan a jövő héten Izraelbe látogat és látogatása során felkeresi a gázai határ közelében lévő városokat, amelyeket október 7-én támadott meg a Hamász — jelentette csütörtökön az N12.

Elon Musk Forrás: AFP/Patrick Pleul

A beszámoló szerint Musk a látogatás során találkozik Jichák Hercog elnökkel és Benjámin Netanjáhú miniszterelnökkel.

A vizitre állítólag azért kerül sor, mert Musk-t továbbra is támadják, amiért nem küzd az antiszemitizmus ellen az X (korábban Twitter) platformján.

A hét elején Musk bejelentette, hogy az X a „gázai háborúval kapcsolatos" hirdetésekből és előfizetésekből származó összes bevételt az izraeli kórházaknak és a Vöröskeresztnek/Félholdnak adományozza Gázában.

Szderót, 2023. november 23. Forrás: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!