Oroszország a harmadik világháborúról üzent a NATO-nak

Ukrajna, Ukrán, Orosz, Oroszország, háború, konfliktus, 2024.01.23.,
Swedish-made Archer Howitzer operated by Ukrainian members of the 45th Artillery Brigade fires toward Russian positions, in the Donetsk region, on January 20, 2024, amid the Russian invasion of Ukraine. (Photo by Roman PILIPEY / AFP)
Vágólapra másolva!
Vjacseszlav Volodin, az Állami Duma elnöke kijelentette, hogy a NATO számára a fasiszta ideológia normává válik, és új világháborúhoz vezethet. Erről a Telegram-csatornájában írt.
Vágólapra másolva!

Volodin megjegyezte, hogy 80 évvel ezelőtt Leningrád felszabadult a fasiszta blokád alól, de most „a nácizmus ismét felkapja a fejét". Elmondása szerint a külföldi vezetők támogatják az ukrán hatóságok által folytatott népirtás és terrorizmus politikáját.

– mondta.

Január elején a NATO Katonai Bizottságának elnöke, Rob Bauer azt mondta, hogy az ukrajnai konfliktus holtpontra jutott, és olyan szakaszban van, ahol „nem nagyon nő". Ugyanakkor megjegyezte, hogy a szövetség kész továbbra is Kijev támogatására. Bauer arra is felszólította a blokkot, hogy készüljön fel a váratlan válságokra és átalakulásra - írja a lenta.ru.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!