Megdöbbentő, mit tett két lány egy étteremben, miután nem használhatták a mosdót

Vágólapra másolva!
Két lány egy indiai étterembe ment Angliában, ahol a felszolgálók megkérdezése nélkül elindultak a mosdó felé. Ekkor az étterem tulajdonosa rájuk szólt, hogy nem használhatják a WC-t. Emiatt a lányok annyira dühösek lettek, hogy rátámadtak a férfira. Mikor kiküldték őket az étteremből, betörték annak az ablakait.
Vágólapra másolva!

Május 19-én két tinédzser bement egy családi étterembe West Sussexben. A lányok anélkül, hogy bármi is vettek volna a Passage to India nevű étteremben, azonnal a mosdó felé indultak. Ekkor a hely tulajdonosa, a 64 éves Muhammed Islam, rászólt a fiatalokra, hogy a mosdót csak fizető vendégek használhatják. Ezt azonban a két tinédzser nem tudta elfogadni, ezért rátámadtak Muhhammedre. 

A férfit többször vállon és fejen ütötték. A dühös lányok véresre verték Muhhamedet. 

A hely alkalmazottjai kizavarták a dühöngő lányokat az étteremből, majd bezárták az ajtókat, hogy ne tudjanak visszamenni. A tinédzserek viszont még ezután sem hagyták abba az ámokfutásukat. 

Betörték az étterem ablakit is. 

A támadás után a férfi részletesen beszámolt a történtekről, és elmondta, hogy az étterem 35 éve működik, de még soha sem történt ehhez fogható támadás. A lányok akkor támadtak rá, mikor Muhhamed megpróbálta elmagyarázni nekik, hogy az étterem mosdói nem nyilvánosak, ezért csak a vendégek használhatják azokat. 

A sussexi rendőrség a támadás után vizsgálatot indított. A West Sussex- ből származó 14 és 15 éves lányokat letartóztatták, de óvadék ellenében szabadlábra helyezték őket a további vizsgálatokig.  - írja a DailyStar.

image

Tavaly novemberben a Walt Disney Resort étteremben tört ki verekedés. Egy dél-karolinai férfinak azért kell megjelennie a bíróságon, mert azzal vádolják hogy részegen háromszor homlokon ütött egy tizenéves vendéginvitáló hoszteszt egy Walt Disney World Resort étteremben, miután nem volt hajlandó asztalt adni neki az étterem öltözködési szabályzatára hivatkozva. Este fél nyolc előtt az étterem hosztesze éppen egy családot kísért volna az asztalukhoz. Három főre volt asztalfoglalásuk, a csoport azonban plusz egy fővel érkezett. Az egyik férfi, akit Munro néven azonosítottak, nem az étterem öltözködési szabályainak megfelelően volt öltözve. Munro követte a háromfős társaságot az asztalukhoz, annak ellenére, hogy közölték vele, hogy ezt nem teheti meg. Munrót letartóztatták, de másnap reggel 1000 dollár (359 ezer forint) óvadék ellenében szabadon engedték. Az étterem biztonsági kamerái nem működtek, de az ügyészek a floridai bírósági feljegyzések szerint a rendőrség testkamerájának felvételeit tervezik felhasználni. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről