Strandon gyilkoltak meg egy személyi edzőnőt Angliában

Vágólapra másolva!
Az angliai Bournemouthban, az egyik tengerparti strandon halálra késeltek egy nőt, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettek. A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek, és később Londonban elfogták a gyilkost.
Vágólapra másolva!

Pénteken éjjel értesítették a bournemouthi rendőrséget, hogy az egyik helyi, tengerparti strandon megtámadtak két nőt. 

A 34 éves, személyi edzőként dolgozó Amie Grayt halálra késelték, egy másik, 38 éves nőt pedig súlyosan megsebesítettek. 

Őt jelenleg is kórházban ápolják. 

A rendőrség gyilkosság miatt indított nyomozást, majd pár nappal később Londonban elfogtak egy 20 éves férfit, akit a gyilkossággal és a támadással gyanúsítanak - írja a Sky News

Az Origo korábban megírta, hogy harminc métert zuhant egy tíz éves fiú, miután az 54 éves Anthony Stocks lelökte egy szikláról Brightonban. Az elkövető állítólag megerőszakolta a gyerek nővérét, azt mondta egy mentálhigiénés szakembernek, hogy elveszi a 13 éves lányt feleségül. A férfi ezek után nem futott el, ő is próbált segíteni a szemtanúk szerint. 

"Megmondtam neki, hogy ne menjen a széléhez" - ezt mondta egy szemtanú szerint, majd sodort egy cigit. A fiút helikopterrel szállították egy londoni kórházba, újraélesztették, majd mesterséges kómába helyezték. A fejsérülése miatt nem emlékszik arra, hogy mi történt. Az emlékei szerint látja a tengerpartot a magasból, utána már a kórházban van. 

Egy 25 éves Angliában élő, bangladesi diák a gyanú szerint a babája szeme láttára késelt halálra egy 27 éves édesanyát szombaton az angliai Bradfordban. 

Egy tinédzser életfogytiglani büntetést kapott Angliában, miután meggyilkolt egy vele egykorú fiatalt egy házibuliban. A 16 éves Mikey Roynon tavaly júniusban halt meg az angliai Bathban, amikor hátulról nyakon szúrták. Mikey a nyakán ejtett sebből erősen vérzett, és összeesett. A rendőrség, a mentősök és az orvosok gyorsan a helyszínre értek, de nem tudták megmenteni az életét. A gyilkosságot elkövető, szintén 16 éves tinédzser nevének nyilvánosságra hozatalát megakadályozó végzést egy bíró feloldotta. A halálos késelést Shane Cunningham követte el és a bíró életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte. 

Egy másik férfit is életfogytiglanira ítéltek, amiért 2022-ben megölte egy barátját, feldarabolta a testét és annak különböző részeit a Harlow-ban található két tóba dobta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről