Újabb hírek érkeztek a súlyos beteg Katalin hercegnéről

Vágólapra másolva!
A walesi hercegné az elmúlt hetekben sokat kirándult a családjával. A személyzet egyik tagja azt is elárulta, a háromgyerekes édesanya több tízezer levelet kapott a rajongóitól az elmúlt hónapokban.
Vágólapra másolva!

Sokat kirándult a családjával Katalin hercegné az utóbbi időben

 - írja a Daily Mail. A palota munkatársai szerint több tízezer levelet kapott a háromgyerekes édesanya azóta, hogy rákkal diagnosztizálták. Habár sokan pozitív jelnek tekintik, hogy Katalin hercegné elhagyja az otthonát, a személyzet egyik tagja hangsúlyozta, még mindig időre és nyugalomra van szüksége a felépüléshez. 

Katalin márciusban osztott meg egy szívszorító videóüzenetet, amiben elárulta, hogy megkezdte a kemoterápiás kezeléseket. Az emberek támogatják, rengeteg képeslapot küldtek neki szerte a világból. Habár a hercegnő elmondta, hogy visszavonul a közélettől, ez nem állította meg a rajongóit, elképesztő mennyiségű jókívánságot küldtek neki. 

A palota levelezőcsapatát nagyon meghatotta a 42 éves édesanya iránt tanúsított támogatás és szeretet ebben a különösen nehéz időszakban.

Mint mondták, időnként nagyon nehéz volt megbirkózniuk a rengeteg levéllel, de az a céljuk, hogy mindegyikre válaszoljanak. Egy átlagos héten akár ezer üzenetet is kaphat a palota, de március óta ez a mennyiség jelentősen megnőtt. 

Nemrég egy bennfentes elárulta, hogy egy ideig még biztosan nem fog szerepelni Katalin, ugyanis jelenleg is preventív jellegű kemoterápiát kap, ami teljesen legyengíti őt.

Katalin hercegné naptárja erre az évre üres. 

Ez azt jelenti, hogy 2024-re már nem nem szerveznek a számára programokat, illetve nyilvános szerepléssel járó elfoglaltságot, azaz Katalin hercegné visszatérése 2025-re várható csak" - avatta be a részletekbe a közeli ismerős a The Daily Beast oldalt. 

Hozzátette, hogy az sem kizárt, hogy  hercegné a jelenlegi egészségügyi állapotáról egy újabb videóüzenetet fog majd megosztani a közösségi oldalán, csakúgy, mint akkor, mikor beszámolt arról, hogy rákos beteg. Erre azonban nagy valószínűséggel a júliusi választásokig várni kell majd, ugyanis a királyi család úgy döntött, hogy – a szokásos eljárásnak megfelelően – elhalasztja azon hivatalos kötelezettségeit és látogatásait. 

 A Tatler magazin címlapjára készült festmény a hercegnéről nagy felháborodást váltott ki a rajongók körében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről