Így látogatta meg férje a kórházba került Anna hercegnőt - videó

Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Anna hercegnő kórházba került, miután könnyebb fejsérülést szenvedett, és agyrázkódása lett. III. Károly brit uralkodó testvérét megrúgta egy ló a vidéki birtokán vasárnap. Most kiderült, a királyi hercegnő nem emlékszik semmire.
Vágólapra másolva!

Meglátogatta a férje Anna hercegnőt a kórházban 

- írta meg a The Mirror kedden, a lap fotókat is közölt arról, ahogy a férfi megérkezik a klinikához. Károly király testvére már két éjszakát töltött a kórházban azután, hogy fejbe rúgta egy ló a gloucestershire-i birtokán. 

A királyi hercegnő könnyebb sérüléseket szenvedett és agyrázkódást kapott a tegnap esti Gatcombe Park birtokon történt baleset során

"Ő Királyi Fensége a bristoli Southmead Kórházban marad egy darabig, jelenleg megfigyelik, várhatóan gyors lesz a felépülése. Kisebb sebek vannak a fején" - mondta korábban a Buckingham-palota szóvivője. Most kiderült, 

Anna hercegnő nem emlékszik arra, hogy mi történt vele. 

Férje, Sir Tim Laurence admirális kedden dél körül látogatta meg a kórházban. A Királyi Haditengerészet nyugalmazott tisztje autóval érkezett a kórház főbejáratához, valószínűleg együtt ebédelnek a feleségével. Egy fekete Range Roverrel ment a klinikához, egy hűtőtáskát vitt magával. 

 

 

Korábban megírtuk, Anna hercegnő egyik kutyája, egy angol bullterrier jó pár éve először II. Erszébet walesi ölebét tépte szét, majd megtámadta és megsebesítette a lábán az egyik szobalányt. Nemrég kiderült, véget ért Peter Phillips és Lindsay Wallace kapcsolata. Anna hercegnő fia és párja három év után döntöttek úgy, külön utakon folytatják. Mindketten elváltak, van 2-2 gyerekük.

Magyar tenyésztésű lipicai lovakat ajándékozott Magyarország nevében Szalay-Bobrovniczky Kristóf, honvédelmi miniszter III. Károly királynak koronázási ajándékként. A honvédelmi miniszter pénteken adta át a Brit Királyi Hadsereg részére a lovakat, Londonban. A walesi herceg a napokban lett 42 éves. Egy, az édesapjával közös fotót tett közzé a palota a közösségi oldalaikon. 

A rákos beteg III. Károly király egyre jobban van, és ma már gyakran látni őt nyilvános eseményeken. Azonban van egy dolog, ami nagyon aggasztja: egyre távolabb kerül az unokáitól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről