Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

A Spanyolországban eltűnt brit tinédzser után kutatva találtak meg egy másik eltűnt britet

Vágólapra másolva!
A rendőrség egy középkorú brit férfire figyelt fel és mentette meg azt Tenerifén pénteken, amikor azt a tinédzsert keresték, aki múlt hétfőn tűnt el a szigeten.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, eltűnt egy tinédzser Spanyolországban. A 19 éves Jay Slatert múlt héten hétfőn reggel látták utoljára, akkor azt mondta egy barátjának, hogy visszamegy a szálláshelyére, ami egy spanyol szigeten volt. 

Azonban lekéste a buszt, de fáradtan és lemerült telefonnal mégis neki vágott a 11 órás útnak. 

A tinédzsert utoljára a Rural de Teno nemzeti park népszerű kirándulóhelyén látták, ahová a rendőrség a keresést összpontosította.

 A Mirror most arról számolt be, hogy Jay Slater után kutatva rátaláltak egy másik brit állampolgárra. Az illető egy szurdokba esett, már nagyon kimerült volt. Az 51 éves skót férfi sétálni ment Tenerife északnyugati részén, a Masca nevű falu mellett, ott, ahol a mentőcsapatok már egy hete keresik a fiút.

Tisztjeink és a mentőcsapatok megmentettek egy 51 éves skót túrázót Asomada Gorge-ban pénteken.

 "Helyi lakosok látták, hogy a túrázó kora reggel bement egy nehezen megközelíthető területre"- mondta a helyi rendőrség szóvivője. 

Fáradtnak és zavarodottnak találták a férfit.

 "Köszönöm a lakosoknak, hogy hívtak minket, egyedül nem tudott volna kijönni a szakadékból" - tette hozzá.

Három eltűnt gyereket keres a brit rendőrség: sürgős felhívást tettek közzé Surrey-ben. A 34 éves Lukas McClisht a Santa Cruz megyei Big Basin Redwoods State Parkban találták meg június 20-án. Eredetileg egy háromórás túrára indult, de eltévedt, tíz napot töltött az erdőben étlen, szomjan. Mint mondta, még egy puma is követte, de nem bántotta, szerinte csak figyelt rá.

Tudtam, hogy ha továbbra is követem a napot, végül eljutok az óceánhoz, de nem tudtam, hogy milyen messze vagyok attól

 - mondta a férfi, aki idén már nem megy túrázni. A keresésben majdnem 300 ember vett részt.

1991-ben tűnt el egy híres magyar szépségkirálynő, aki két férfi rabolt el Szeged közeléből. Azonban nem övé az egyetlen rejtélyes eset az elrabolt szépségkirálynők közül, ugyanis a világ egyik legszürreálisabb ügye JonBenét Ramsey meggyilkolása.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről