A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ebből véres megtorlás lesz

katona, ukrajna, háború, béke
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Alekszandr Bortnyikov, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) vezetője és az orosz Nemzeti Terrorizmusellenes Bizottság (NAK) elnöke kijelentette, hogy Ukrajna a NATO-országok támogatásával fokozza erőfeszítéseit arra, hogy terrortámadásokat és szabotázsokat kövessen el Oroszország területén.
Vágólapra másolva!

Bortnyikov szerint "az ellenség az Egyesült Államok és más NATO-országok támogatásával fokozza erőfeszítéseit, hogy terrortámadásokat és szabotázsokat kövessen el orosz területen, megpróbálja meggyengíteni az orosz hadsereg erőforrásait és pánikot kelteni a lakosság körében. Folytatódnak a neonáci fegyveres formációk, szabotázs- és felderítő csoportok próbálkozásai az Ukrajnával határos régiókba való behatolásra. Keresik és toborozzák a nagy visszhangot kiváltó bűncselekmények elkövetőit, többek között a migránsok körében” - mondta az elnök az orosz Nemzeti Terrorizmusellenes Bizottság (NAK) ülésén.

Vlagyimir Putyin orosz elnök.
Fotó: Fotó: Alexander KAZAKOV / POOL / AFP

Az ülés a terrorista fenyegetések megelőzéséről, valamint a "különleges katonai művelet" közepette a hatékonyság növelését célzó intézkedésekről szólt.

Az ülésen részt vettek a NAK tagjai, Oroszország főügyésze, a szövetségi kerületek elnöki meghatalmazottjai és a regionális terrorizmusellenes bizottságok elnökei - írja a TASS. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!