Halálos motorbaleset történt Vágsellyén

Vágólapra másolva!
Tragikus baleset történt a szlovákiai Vágsellyén. A szemből érkező autó kerekei alá került egy 44 éves motoros, aki a kórházba szállítás után meghalt.
Vágólapra másolva!

Hétfő délután tragikus motorbaleset történt a felvidéki Vágsellyén. A szlovákiai rendőrség a Facebook-oldalán számolt be a baleset körülményeiről. A halálos baleset 13 óra 20 perckor történt, amikor egy Honda márkájú motor 44 éves vezetője valószínűleg 

elveszítette az uralmat a motor felett és megcsúszott, majd a szembejövő VW Passat alá esett. 

A motorost életveszélyes állapotban szállították egy közeli kórházba, ahol belehalt a sérüléseibe. A tragikus közlekedési baleset körülményeit, a vétkesség mértékét és pontos okát a rendőrség még vizsgálja. Azt, hogy a motoros fogyasztott-e alkoholt a boncolás során fogják megállapítani.

Videóra vették, ahogy balesetezett egy motoros: szaltózva repült el az utas, az elbambuló motoros pedig berepült egy csomagtartóba. Kátyús volt az út az emelkedőn és a szerencsétlen motoros úgy elszállt, hogy örökre megemlegeti, előtte pedig az utasa is leesett a motorról - videó. Autót csapkodva balhézott egy motoros, de gyorsan fordult a kocka, amikor kiszálltak a kocsi utasai - videó. Megállítottak egy motorost a Balatonnál, majd egy olyan beszélgetés következett, amitől a rendőrök is teljesen elképedtek - fotók. Drámai videón, ahogy egy autós és egy motoros összeverekedett Londonban - videó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről