A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Futni ment egy férfi, később már csak a holttestét találták meg

Vágólapra másolva!
Egy szlovák férfi futni indult el otthonról hétfő este. Ezek után azonban nem ért haza, ezért keresni kezdték. Végül másnap este megtalálták a holttestét.
Vágólapra másolva!

A 34 éves férfit hétfőn este indult el kocogni a garamkálnai otthonából. Ezek után azonban nem nem ment haza, a családja semmit sem tudott róla. Miután nem adott magáról életjelet, a rendőrök, kutyás speciális egységek, a családtagok és barátok is keresni kezdték a férfit. 

rendőrautó, sziréna, illusztráció
Fotó: Origo - Csudai Sándor 

 

Több területet is átkutatva végül kedden este, a 10 kilométerre lévő Mohinál találták meg a holttestét.

 Arról egyelőre nincs információ, hogy mi történt vele – írja a Paraméter

Nemrég holtan találtak egy erdőben egy kislányt Romániában. A közelben lakó rokonához indult, de útközben megtámadták. Egy 57 éves férfit azzal gyanúsítanak a román nyomozók, hogy megölte és lefejezte az egyik rokonát, akire a fia talált rá. Elfogták Boné Ferenc volt kolozsvári egyetemi oktatót Nagyváradon, a férfit barátnője, Molnár Beáta meggyilkolásával gyanúsítják. Románia kiadta hazánknak azt a férfit, aki meggyilkolt egy családanyát Nyíregyházán. A férjére is rálőtt, ő túlélte a támadást. A gyerekeik szemtanúi voltak a lövöldözésnek. 

Júniusban holttestet találtak a Dunában Érdnél- írja a Magyar Nemzet. Az esettel kapcsolatban Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egy középkorú nő holtteste került elő, akinek a személyazonosságának még nem sikerült megállapítani. Az is kiderült, hogy a rendőrség az idegenkezűséget kizárta, feltehetően megfulladhatott a nő. Az Érdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Holtan találták a júniusban eltűnt japán hegymászók egyikét a Karakorum-hegylánc pakisztáni területen található Spantik több mint 7000 méter magas csúcsának lejtőin. a holttestet szombaton találták meg a lejtőn kialakított 2-es és 3-as számú táborok között. A tájékoztatás alapján a két hegymászó egy másik, hétfős japán csoporttal indult május 30-án a mintegy 4350 méteren található alaptáborba. A két hegymászó ezt követően hordár nélkül vágott neki önállóan az Aranycsúcsnak is nevezett hegy megmászásának. A hétfős csoport azonban már nem lelte nyomukat, miután a nagyjából 5300 méteren található 2-es számú tábort elhagyták.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!