A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ápolókra és betegre támadt egy férfi Szlovákiában

Szlovákia,férfi,támad
Fotó: Facebook / Paraméter
Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásba kerülhet a 43 éves Zdeněk J., miután szombaton a kramárei kórház központi betegfelvételén rátámadt egy betegre és két egészségügyi dolgozóra. Az elkövető akár három év börtönt is kaphat.
Vágólapra másolva!

Javasolta a nyomozó a 43 éves Zdeněk J. vizsgálati fogságba helyezését, aki szombaton a kramárei kórház központi betegfelvételén rátámadt egy betegre és két egészségügyi dolgozóra - olvasható a Paraméter oldalán. 

Ha a bíróság bűnösnek találja, akkor a férfi három év szabadságvesztést is kaphat

 – tájékoztatott Michal Szeiff pozsonyi kerületi rendőrségi szóvivő. Zdeněk J.-t mentővel vitték kórházba, a Pozsonyi Egyetemi Kórház tájékoztatása szerint ott egy kivizsgálásra váró beteget bántalmazott, azután egy nővért és egy ápolót. 

Ők ketten az arcukon és a karjukon szenvedtek sérüléseket, egyikük napokig nem tudott dolgozni.

A férfit a kihívott rendőrök őrizetbe vették és fogdába helyezték; 

garázdaság, védett személy megtámadása és testi sértés miatt indult ellene eljárás. 

Egy férfi egy mellkasröntgent készíttetni egy érdi kórházban 2022-ben. A bejáratnál azonban közölték vele, hogy a járványügyi előírások miatt erre nem tudnak sort keríteni. Ekkor még ugyan elment, de rövid időn belül visszatért és nagyon agresszív volt. Nyugtatót akart egy másik beteg, de nem kapott - dühében megverte a józsefvárosi rendelő orvosát. A második próbálkozásnál már rendőrök vártak rá.

Késsel zavarta ki orvosát lakásából egy kezelés alatt álló beteg a Nógrád megyei Jobbágyiban. A férfit rendőri segítséggel, megbilincselve sikerült kórházba szállítani. Egy miskolci kórházban érfogóval támadt egy orvosnőre és két ápolónőre egy 67 éves férfi. Felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt ellene vádat a Miskolci Járási Ügyészség.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!