A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lelökte a lépcsőn az ismerősét egy nő, amikor összevesztek a walesi kocsmában

Vágólapra másolva!
Egy nő feldühödött és lelökte az ismerősét egy kocsma lépcsőjén, aminek következtében eltört az áldozat karja. Ezután elkezdett kiabálni vele, majd visszament a kocsmába inni. A nőt korábban már többször is elítélték hasonló bűncselekményekért.
Vágólapra másolva!

Brian Simpson ügyész elmondta a bíróságnak, hogy tavaly december 9-én este a 64 éves Tina Jones és egy ismerőse a walesi Neath városközpontjában lévő Castle Hotel bárjában találkoztak, a bár mosdója előtt. Ekkor összeszólalkoztak, vélhetően amiatt, hogy Jonesnak sokat kellett várnia, hogy használhassa a wc-t. Jones ekkor ahelyett, hogy bement volna a mosdóba, megfordult, és mindkét kezével erőteljesen hátralökte áldozatát, aki leesett a lépcsőn, és a bal karján landolt. 

A bíróságon elmondták, hogy Jones ezután kiabált a földön fekvő nővel, majd lement a lépcsőn, átlépett áldozaton, és visszament a bárba inni. Az ügyész elmondta, hogy az áldozatot ezután kórházba szállították, míg Jones-t utasították, hogy hagyja el a kocsmát. Jonest nem sokkal később egy helyi pizzériában tartóztatták le a rendőrök. Kihallgatása során a vádlott bevallotta, hogy három-négy korsó sört ivott aznap este, de tagadta, hogy részeg lett volna. Az áldozat bal karján eltört a felkarcsont és az orsócsont, ami miatt a nő egy hétig feküdt kórházban és műteni is kellett, hogy fémlemezekkel és csavarokkal rögzítsék a törött csontokat. 

Az áldozat a bíróságon elmondta, hogy még négy hónappal az incidens után is nagy fájdalmak gyötrik.

Tina Jones elismerte a bűnösségét. Jones képviselője pedig kifejtette, hogy védence túlreagálta a dolgot és elismerte, hogy az incidens utáni viselkedése se volt dicséretes. Jones 12 hónapos börtönbüntetést kapott, amit 18 hónapra felfüggesztettek. Emellett mentális egészségügyi kezelésre, egy rehabilitációs tanfolyam elvégzésére és 100 óra fizetetlen közmunkára kötelezték. A bíró 500 font (230.000 forint) kártérítés ítélt meg az áldozatnak - írja a Mirror.

Ugyanabban a nyergesújfalui kocsmában italozott egy szülinapot ünneplő testvérpár, valamint egy háromfős társaság.  Kukával és paravánnal verte egymást két társaság – videó. Áprilisban leharapták egy férfi fülét egy diszkó közepén. Arról is beszámoltunk, hogy hatalmas verekedés volt egy balatonboglári kocsmában – videó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!