A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Óriási pusztítást végeztek az ukrán drónok Belgorodban

Vágólapra másolva!
Egy idős nő meghalt, négyen megsebesültek, és számos épület megrongálódott Belgorod megyében, amelyet drónokkal támadtak az ukrán erők - közölte kedden Vjacseszlav Gladkov, az Ukrajnával szomszédos orosz megye kormányzója.
Vágólapra másolva!

Az orosz védelmi minisztérium jelentése szerint a légvédelem a Belgorod megyét támadó drónok közül 29-et semmisített meg. Egy idős nő a megyeközpont, Belgorod mellett fekvő egyik faluban meghalt, egy másik faluban pedig megsebesült egy másik nő - írta Gladkov a Telegram közösségi oldalán. A Jakovlevói járás fölött legkevesebb hat drónt lőttek le. Két embert a lehulló repeszek sebesítettek meg. Egy sebesülést pedig egy Belgorod város fölött lelőtt drón okozott. A kormányzó hozzátette: 

a megyében számos épületben és sok kocsiban tett kárt a dróntámadás.

Az orosz-ukrán háborús élő közvetítésünk ide kattintva érhető el. Ahogy az Origo is beszámolt róla, soha nem hallott titkok derültek ki a Wagner bérgyilkosok oroszországi lázadásáról. Az Origo részletesen beszámolt a Wagner-csoport lázadásáról, a véres eseményekről készült galériánkat pedig ITT nézheti meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!