Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Nem csak a mellei hatalmasak ennek a gyönyörű pornómodellnek

Vágólapra másolva!
A 28 éves Marie Tamara már az iskolában is jóval magasabb volt a fiúknál, ami miatt sokan bántották. Most azonban a 217 centiméter magas pornómodell rengeteg pénzt keres a közösségi oldalain és az OnlyFansen a méretei miatt. Az egyik videójában a kezei méretét hasonlítja össze egy gorilláéval. Az eredmény meglepő.
Vágólapra másolva!

A New Yorkban élő 7 láb, vagyis közel 220 centiméter magas pornómodellt az iskolában is King-Kongnak csúfolták a méretei miatt, ugyanis minden fiúnál magasabb volt. 

A 28 éves nő azóta hetente 100 ezer dollárt keres az OnlyFansen és a közösségi oldalain a méretei miatt. 

A mai napig többen is összehasonlítják egy majommal a kezei miatt, ezért úgy döntött, reagál egy olyan hozzászólásra, amiben arra kérték, hogy hasonlítsa össze a kezei méretét egy kifejlett gorilláéval. A videóban a pornómodell először régi, kinyithatós telefont tart a tenyerében, ami kifejezetten kicsinek tűnik az ujjai között. A folytatásban elment egy állatkertbe, ahol ki van öntve gipszből egy 6 éves gorilla kézlenyomata. 

A nő beletette a kezét a lenyomatba, ekkor jól látszott, hogy az ő keze legalább akkora, vagy nagyobb, mint a gorilláé. 

A rajongóinak nagyon tetszett a videó, több ezren kommenteltek is. Voltak akik ezt is szexinek tartották, mások azonban úgy gondolták, hogy egy kölyök gorilla kézlenyomata volt. 

A nő egy korábbi interjúban elmondta, hogy rengeteg pénzt keres az interneten, főleg olyan férfiak a rajongói, akik vonzódnak a magas nőkhöz. Bevallása szerint a rajongói szeretik az erejét és gyakran kérik tőle, hogy tapossa el, alázza meg őket – írja a Daily Star

A modell tinédzser kora óta rendszeresen jár edzőterembe, hogy ne csak nagy, hanem formás is legyen, így is kedvezve a rajongóinak. 

Ahogy korábban megírtuk, John Legendary 2021-ben otthagyta vállalati állását, hogy a felnőttiparban dolgozzon. Jelenleg több százezer dollárt keres, de mindezt örömmel feladná, hogy az álmait megvalósítsa. A 39 éves, háromdiplomás John Legendary repülőgép- és űrhajómérnökként kezdte, majd 2021-ben átnyargalt a felnőttipar területére (egyes források szerint kirúgták, amikor a főnöke rájött, hogy mellékállásban pornózik), ahol rövid idő alatt rengeteg pénzt keresett, de kész ezt a fényes karriert feladni. 

Amerikában egy tanárnő regisztrált az OnlyFansre, ahol rövid idő alatt olyan sikeres lett, hogy évente több mint 1 millió dollárt keres tartalmaival. A nő szeretne segíteni azoknak a társainak, akik hasonló döntésen gondolkodnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről