Több millió éves kincset talált egy floridai család

Vágólapra másolva!
Egy floridai család hatalmas cápafogat talált nyaralás közben. Kiderült, hogy egy több millió évvel ezelőtt élt óriásfogú cápa fogát találták meg.
Vágólapra másolva!

A floridai Largóból származó család a 12 éves fiuk baseballmeccse miatt utazott Palmetto államba - számolt be a Fox. Úgy döntöttek, hogy a legtöbbet hozzák ki a Charleston környékén töltött idejükből, és egy szervezett kiránduláson is részt vettek. 

A család és idegenvezetőjük a "Villámhely" néven emlegetett ásatási helyszínre látogattak el.

A család nyaralása igazi kincsvadászattá vált és miután egy hatalmas cápafogat találtak mindenki köréjük gyűlt. A 16,5 centiméteres cápafog, amit kiástak egy több millió éve élt megalodon cápáé volt.

Korábban beszámoltunk arról, hogy furcsa földönkívüli fémet találtak egy ősi kincsesládában. Ahogy az Origo is beszámolt róla, egy szerencsés kincsvadász hibás detektorral találta meg Anglia legnagyobb aranyrögét. Néhány napja leközöltük, hogy óriási kincset találtak, ez lehet a legnagyobb Európában. Ahogy megírtuk, az adatok alapján a világ egyik legjelentősebb, érintetlen ritkaföldfém-tartaléka Észak-Koreában lehet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről