A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Holttestet találtak egy csehországi víztározóban

Vágólapra másolva!
A férfit már hétfő este óta keresték a mentőcsapatok, de csak kedden délután találták meg a vízben. Vizsgálják a halál okát.
Vágólapra másolva!

Elmerült egy férfi a csehországi Bukovec községben található víztározóban hétfőn

 - számolt be róla a Paraméter. Aznap este indultak a keresésére a mentőcsapatok, a holttestét azonban csak kedden 13 óra 30 perc körül találták meg a vízben. 

A holttestet átvizsgáló orvos boncolást rendelt el a halál pontos okának megállapítása érdekében,

 előzetesen kizárta az idegenkezűséget. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, 

az ügyben eljárást indítottak halálokozás miatt. 

Nemrég arról írtunk, hogy vízbe fulladt egy tinédzser Floridában. A 13 éves Anna Beaumont családjával a Discovery Cove nevű vidámparkba látogatott el május 28-án. Miután fuldokolni kezdett a vízben, újra kellett éleszteni. Az orvosok erőfeszítései ellenére a kórházban nem lett jobban, három nap múlva meghalt.

Arról is beszámoltunk, hogy meghalt egy brit és egy lengyel turista, miközben próbáltak segíteni egy hat- és egy hétéves gyereknek egy Costa Blanca-i strandon. Több embert kórházba kellett szállítani. A kettős tragédia az Alicantétól délre fekvő Guardamar de Segurában található La Roqueta strandon történt, miután erős szél kezdett fújni, ami hatalmas hullámokat okozott. 

Egy ötéves kisfiú pedig a Kösely csatornába fulladt. Márciusban egy kecskeméti családi házban történt tragédia, amikor is a három éves kisfiú, Andor valahogy kiszökött a házból, a hátsó kertbe tipegett, majd belecsúszott a kerti tóba. A mentősök hosszú ideig próbáltak életet lehelni a kisfiúba, de nem sikerült megmenteni, Andor még a helyszínen meghalt. Egy családapa pedig a Balatonba fulladt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!