Négy nap után találtak meg a mocsárban egy 75 éves férfit

Vágólapra másolva!
Egy 75 éves férfit, aki négy napja eltűnt, miután leesett egy töltésről egy vadőr és a kutyája talált meg egy mocsárban Maine államban - közölték Maine állam hatóságai.
Vágólapra másolva!

A Maine állambeli New Sharonból származó Michael Altmaiert azóta nem látták, amióta múlt hét hétfőn elment otthonából egy találkozóra Weldbe, az állam délnyugati részén lévő kisvárosba.

A hatóságok péntek reggel kezdték meg Altmaier keresését. Autóját később a közelben találták meg. 

Pénteken 15:45-kor Kayle Hamilton vadőr és Ash nevű kutyája találta meg őt egy mocsár mentén, pár kilométerre az autója megtalálásának helyétől.

Úgy vélik, hogy Altmaier hétfőn leesett egy töltésről, és valószínűleg elvesztette a tájékozódási képességét.

Vadőrök, kereső önkéntesek és mentősök siettek Altmaier segítségére. A férfit egy helyi kórházba szállították, ahol éjszakára bent tartották - írja a CBS.

A mentősök szerint Altmaier meglepően jó állapotban volt annak ellenére, hogy az elmúlt négy napot a mocsárban fekve töltötte.

A múlt hónapban tragédiával végződött a keresés, amit egy 31 éves eltűnt férfi felkutatására indítottak Szlovákiában. Egész nap nem tudták, hogy hol van, ezért bejelentették az eltűnését, a nap végén pedig holtan találták meg egy erdős területen.

Már csak a holtteste került elő annak a 11 éves texasi kislánynak is, aki februárban tűnt el és egy hétig keresték. A kislányt valószínűleg megölték, a rendőrség a gyilkossággal a család egyik barátját gyanúsítja.

Holtan találtak meg egy eltűnt ötéves kisfiút Ohióban februárban is. A fiút egy hétig keresték. Az 5 éves Darnell Taylor holttestét egy szennyvízcsatornában találták meg Franklin megyében, Columbus közelében. 
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!