Ledobtak egy gyereket egy floridai hotel második emeletéről

Vágólapra másolva!
Gyerekbántalmazás vádjával letartóztattak egy floridai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy gyereket fejjel lefelé tartva ledobott egy hotel második emeletéről. A gyerek fejjel a betonnak csapódott.
Vágólapra másolva!

"Himbálóztak oda-vissza, talán játszottak. Aztán egyszer csak elengedte őt, csak az egyik lábát fogta. Aztán a gyerek kicsúszott a kezei közül és fejjel a betonnak esett. Elkeserítő volt. Nem tudom, hogy reagálnék, ha az én gyerekem lenne" - nyilatkozta egy szemtanú.

A Miami Herald szerint a térkamerák rögzítették a tragédiát. Így a 31 éves támadót, Brandon Gilmore-t még aznap letartóztatták. Azt mondta a hatóságoknak, a gyerek nem az övé volt, csupán aznap ismerte meg őt és az anyját a hotel medencéjénél, ahol alkoholt is fogyasztottak - írja a Metropol.

Ezt követően hívta fel a nő őt a szobájába, ahol engedélyt kapott arra, hogy fejjel lefelé lógassa a fiút, hogy megijessze kicsit.

A sérült gyermekhez az anyja rohant le, és felvitte a szobájába és csak később vitte el a kórházba. Habár fejjel a betonnak csapódott, a gyerek csodával határos módon rendben van és nem maradtak maradandó sérülései. A férfira akár 30 év börtönbüntetést is kiszabhatnak - írja a UNILAD.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről