A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Ingyen bemehetnek Párizs egyik sztriptízbárjába az olimpikonok

Képünk illusztráció
Fotó: JOEL SAGET / AFP
Vágólapra másolva!
A TMZ arról számolt be, hogy az olimpiai tisztviselők és a média képviselői mellett még a sportolók is ingyenesen beléphetnek a párizsi Secret Square-be, amely a város egyik legnagyobb sztriptízbárja hírében áll.
Vágólapra másolva!

A Breitbart szerint miután Franciaország nőnek öltözött férfiakkal kigúnyolta a kereszténységet minden idők legbotrányosabb olimpiai megnyitóján, 

az ország még lehetőséget is biztosít az olimpián résztvevőknek, hogy egy sztriptízbárban pihenhessék ki fáradalmaikat a versenyek között.

Ehhez mindösszesen csak az olimpiai igazolványukat kell felmutatni "a szexbarlangba" való beengedéskor. 

Párizsi tartózkodásuk alatt a sportolóknak, a csapatuknak és az eseményről tudósító újságíróknak nem kell belépőt fizetniük

- közölte a sztriptízbár a TMZ-vel.

sztriptíz, klub, bár, étterem, illusztráció
Képünk illusztráció
Fotó: Pavel L Photo and Video / Shutterstock/ Pavel L Photo and Video

A Secret Square honlapja arról számol be, hogy az olimpiai falutól alig 20 kilométerre található szórakozóhely egész héten speciális, olimpiai témájú sztriptízeseményeket tart.

Mint ahogyan korábbi cikkünkben megírtuk, a párizsi olimpia pénteken, július 26-án lezajlott hivatalos megnyitója rendkívüli indulatokat váltott ki. A több mint 4 órás, elviselhetetlenül unalmas parádéban a sportolók háttérbe szorultak, egyes műsorszámai pedig sokakból ellenszenvet váltottak ki. A kereszténység gyalázása mellett a performanszok egy része vastagon át volt itatva LMBTQ-propagandával. Emellett a produkció ironizált a francia történelmen, a lefejezett Marie-Antoinette véres fejével a kezében énekelt

Gúnyolódtak a francia nemzeti gárdán, szakállas nők táncoltak, egy Dionüszoszt megjelenítő törpe gyakorlatilag meztelenül vonaglott, Az utolsó vacsorát pedig LMBTQ-propagandával gyalázták meg. A francia katolikus egyház is tiltakozott. De kik a felelősek a botrányért?

A párizsi olimpia szervezőbizottsága magyarázkodni próbált a botrányos megnyitóünnepség miatt, azt bizonygatva, hogy nem állt szándékukban senkit sem megbántani. Azonban a C Spire nevű népszerű amerikai távközlési magánvállalat szintén reagált a megnyitón látott műsor egyes elemeit. Azt írták közleményükben, hogy elfogadhatatlannak tartják,

amit a drag queenek, Törpapák és Jabbák a párizsi olimpia megnyitóünnepségén tettek Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora c. képével.

A vállalat ezért úgy döntött, hogy az olimpiával kapcsolatos összes reklámját visszahívja, további minden együttműködést megszüntet az év legjelentősebb, nemzetközi érdeklődéssel kísért sporteseményével kapcsolatban.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!