42 órára a liftben rekedt egy férfi Indiában, azt hitte, meg fog halni

Vágólapra másolva!
Egy dél-indiai államban egy férfi 42 órán át rekedt egy kórházi liftben étel és víz nélkül. Azt mondta a BBC-nek, hogy attól félt, ott fog meghalni.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves Ravindran Nair szombat délután beszállt egy kórházi liftbe Indiában, hogy találkozzon az orvosával és hétfő reggelig bent rekedt. Az eset címlapokra került Indiában, három lift-karbantartót felfüggesztettek és vizsgálat indult az ügyben. Az állam egészségügyi minisztere bocsánatot kért Nairtól. A férfit jelenleg is kórházban ápolják kiszáradás és hátfájás miatt. 

Amikor eltűnt, családtagjai először azt hitték, hogy a munkahelyén van, de később a rendőrséget is értesítették és kétségbeesett keresésbe kezdtek. 

Amikor bent rekedtem a felvonóban, megpróbáltam felhívni a liftben megadott segélyhívó számot, de senki nem vette fel.

- mondta. Ezután próbálta hívni a feleségét, aki a kórházban dolgozik, és mindenki mást, aki eszébe jutott, de nem volt térerő. 

Pánikba estem és elkezdtem dörömbölni a liftajtón, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Ekkor a telefonom a padlóra esett, és tönkrement

 - mondta. A segítség végül  42 órával később, helyi idő szerint hétfőn reggel 06:00 körül érkezett, amikor egy szerelő kinyitotta az ajtót, és megkérte, hogy ugorjon ki a liftből. A kórház azóta figyelmeztetést helyezett ki a lifthez, hogy ne használják azt, amíg javítás alatt áll - írja a BBC.

Korábban arról is írtunk, hogy egy bátor mérnök bemászott a liftkabin alatti aknába, hogy megmentse a bent rekedt nőt, a lift azonban hirtelen visszakapcsolt és elindult.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről