A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Teljes káosz, hatalmas tűz és menekülő emberek a New York-i repülőtéren - videó

Vágólapra másolva!
Káosz tört ki a John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren szerda reggel, amikor a 8-as terminál egyik mozgólépcsője kigyulladt és füst volt az egész épületben. Evakuálni kellett az utazókat.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt a New York-i Kennedy repülőtér 8-as termináljánának egyik mozgólépcsője szerda reggel 7 óra körül, az egész épület megtelt füsttel - írja a New York Post.

Evakuálni kellett az embereket, akik a kaotikus jelenetekről készítettek felvételeket.

 Jól látszik a videókon, hogy a rendőrök és a tűzoltók gyorsan reagáltak az esetre. 

Személyi sérülés nem történt

 - közölték a hatóságok. Elmondásuk szerint eloltották a tüzet, és vissza lehet menni az épületbe. 

A tűz okát egyelőre nem tudják.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, felszállás közben lezuhant egy repülő Nepálban szerdán reggel. Egy 19 embert szállító géppel történt a szerencsétlenség Kathmandu repülőterén. 18 ember holttestét találták meg, a pilóta túlélte a balesetet. A kapitánynak a szeme sérült meg, nincs életveszélyben. A Saurya Airlines gépe Katmanduból Pokhara üdülővárosába tartott. Egyelőre nem tudni, hogy mi történt pontosan. A helyi média felvételein jól látszik, hogy 

a gép kigyulladt, a roncsok egy árokban szóródtak szét.

Februárban a vilniusi reptéren csúszott le a kifutópályáról egy repülőgép, amely rövid ideig a füvön át haladt. Nem sokon múlt egy újabb tömegszerencsétlenség. Arról is írtunk, amikor áprilisban mintegy húsz ember sérült meg Indonéziában leszállás közben. A repülő egy közeli folyómederben állt meg és darabokra tört. A baleset ködös, esős időben történt.

A minap lezuhant egy repülő Bolerázban, egy diák és a tanára utazott a gépen. Nemrég arról írtunk, hogy rendkívül súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 17 éves lány, aki szintén repülőgépben ülve zuhant le nemrég. Pár hónapja Martonvásár közelében történt tragédia: egy sportrepülőgép eltűnt a radarképről. A gép roncsait a rendőrök egy mezőgazdasági területen találták meg, miután kiderült, hogy a földbe csapódott. A gépen tartózkodó mindkét férfi meghalt. A baleset ügyében lefolytatott vizsgálatok megállapították, hogy a pilóta a felszállást követően nem sokkal rosszul lett, ez vezetett a repülőgép tragédiájához. Az áldozatok apa és fia voltak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!