A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Az Egyesült Államok a háborúra készül

Vágólapra másolva!
Az USA növeli a B-2 bombázóinak számát és erejét, ezzel próbálják áthidalni a B-21 gyártásának késedelmeit. A szoftverfrissítéseknek köszönhetően is erősödnek a B-2-esek. Ez, valamint a B-21-esek mielőbbi üzembe helyezése kulcsfontosságú lehet az USA-nak egy esetleges tajvani invázió során.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államok korszerű szoftverrel turbózta fel B-2 Spirit lopakodó bombázóit, 

ezáltal több szempontból is előnyre téve szert a hasonló kategóriájú fegyverekkel szemben. 

Az Air & Space Forces Magazine jelentését idézve az Asia Times azt írja: a Spirit Realm 1 (SR 1) névre keresztelt frissítés a Légierő Globális Csapásmérő Parancsnokság és a B-2 Systems Program Office együttműködésével jött létre, és célja, hogy a bombázó a B-21-es – késedelmes – hadrendbe állításáig állja a sarat.

A fejlesztési folyamatnak köszönhetően drámaian lerövidült a szoftverfrissítésekhez szükséges idő – a korábbi kétéves ciklushoz képest már kevesebb mint három hónapot vesz igénybe. Ez pedig 

lehetővé teszi az új fegyverek gyorsabb integrálását és a szoftver folyamatos fejlesztését, ami közvetlenül növeli a harcképességet.

Szakértői számítások szerint az évi 20 vagy annál több B-21-es gyártása kritikus fontosságú az USA számára Kína elrettentéséhez.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!