A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Pitbullok támadtak rá a hároméves kisfiúra

Vágólapra másolva!
Egy 3 éves kisfiúra rátámadt két pitbull Minnesotában még a múlt héten. A családja attól tart, hogy nem fogja túlélni - írta meg a New York Post.
Vágólapra másolva!

A gyerek Covil Allen és az édesanyja, Natasha Palacios Vega július 19-én ment el a Brooklyn Parkba, hogy két eladásra meghirdetett kutyát megnézzen.

Blue és Nisi az amerikai „XL fajtába” tartozik – az amerikai bulldogok és pitbullok vegyes fajtájába, amely „tiltott az Egyesült Királyságban” – mondta Elliot Faust rendőrfelügyelő.

Hirtelen az egyik kutya megtámadta a kisfiút, aztán a második is csatlakozott hozzá. Ez utóbbi már az édesanyját is megharapta. 

A kétségbeesett bámészkodók minden elérhető tárgyat megragadtak, hogy megállítsák az állatokat.

Voltak felnőttek a környéken, akik kalapácsokkal és csákánybalták segítségével kezdték védeni a 3 éves gyereket. Ezekkel akarták leszedni a kutyákat a 3 évesről

 - írta meg a New York Post a Star Tribune-re hivatkozva.

A kicsit és az anyukáját is mentő vitte el a helyszínről. A szülei annyira nem bíznak abban, hogy túlélheti a gyerekekük, hogy abban gondolkodnak, hogy a halála után akár szervdonor is lehet.

Ezzel több gyerek életét megmentheti abban a reményben, hogy egyetlen másik szülőnek sem kell elviselnie azt a fájdalmat, amelyet mi most átélünk

 - magyarázták.

Az édesanyján időközben két műtétet hajtottak végre, de a barátai és a családja szerint újabb műtétre és bőrátültetésre is szüksége lesz a felépüléshez.

Ez már a második kutyatámadás volt a héten a Minneapolistól északra található Brooklyn Parkban. 

A Star Tribune szerint kedden egy 7 éves kislányt harapott meg egy kutya. Ő könnyebb sérülésekkel megúszta. A 3 éves kisfiú ügyében nyomoznak a helyi rendőrök. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!