Megszökött egy rab Déván

rab,Déva
Fotó: Facebook / maszol.ro
Vágólapra másolva!
Megszökött a dévai börtön egyik fogvatartottja a büntetés-végrehajtási intézményhez közeli külső munkapontról hétfő délután. Nagy erőkkel keresik a férfit.
Vágólapra másolva!

Megszökött egy rab hétfő délután a dévai büntetés-végrehajtási intézményhez közeli külső munkapontról hétfő délután - írja a maszol.ro

A 31 éves férfi a Maros megyei Görgényszentimréről származik, minősített lopás miatt ítélték börtönbüntetésre.

 Megszökésekor fehér pólót, fekete nadrágot és fehér csíkos cipőt viselt. Nagy erőkkel keresik a férfit, 

a rendőrség arra kéri a lakosságot, ha rendelkeznek nyomra vezető információkkal, jelezzék azt a 112-es hívószámon.

Nemrég megszökött egy rab a martonvásári börtönből, pedig csak 50 napos börtönbüntetést kellett volna letöltenie. A szökött rabot néhány órán belül elfogták és elszámoltatása folyamatban van.

Ahogy az Origo is megírta, hamarabb engedték ki a börtönből az áramot lopó bűnözőt, Lagzi Lajcsit, elmondjuk miért! Korábban arról is írtunk, hogy filmbeillő szökés volt Pakisztánban, ahol legkevesebb 18 rab megszökött egy börtönből, miután egy pisztollyal sikerült lefegyverezniük az őröket. Pakisztánban menekülnek az elítéltek a börtönből, mivel több száz elítélten hajtották végre a halálos ítéletet az óta, hogy 2014 végén feloldották az erre vonatkozó moratóriumot. Már az első évbe felakasztottak kilenc fegyencet, köztük négy testvért. 

Márciusban arról is írtunk, hogy Pakisztánban a bíróság halálra ítélt két diáklányt is, egy társnőjükre pedig életfogytiglani börtönbüntetést szabott ki, amiért két éve megölték egy tanárnőjüket, akit istenkáromlással gyanúsítottak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről