A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Egy férfi letépte egy sirály fejét, mert az beleevett a lánya sült krumplijába

Vágólapra másolva!
Egy apa és a kislánya egy vízi parkban ebédelt, mikor a lány kezében lévő sültkrumpliba beleevett egy sirály. A madárra az apa olyan dühös lett, hogy letépte az állat fejét, majd azt szemrebbenés nélkül a kukába akarta rejteni. Azonban több szemtanú is látta az esetet, akik szóltak a rendőrségnek.
Vágólapra másolva!

A People írt arról, hogy New Jersey-ben letartóztattak egy férfit, miután lefejezett egy madarat, mert az ellopta a lánya sült krumpliját. A borzalmas esetről, július 22-én számolt be a rendőrség. 

Közleményükben leírják, hogy az incidens még július 6-án történt, a a Morey's Piers & Beachfront vízi parkban. 

Aznap több szemtanú is beszámolt arról, hogy láttak egy férfit, ahogy puszta kézzel letépi egy sirály fejét. A férfit később, Franklin Zeigler ként azonosították. 

Ezután az is kiderült, hogy a 29 éves családapa, miután megölte a madarat, a lefejezet állatot egy szemeteszsákba tette és kidobta egy közeli kukába. 

A helyszínre érkező rendőrök a férfit letartóztatták és a North Wildwoodi Rendőrkapitányságon kihallgatták. A rendőri jelentésből kiderült, hogy a férfi dühös volt, amiért letartóztatták és emiatt nem is működött együtt a hatóságokkal. 

Franklin ellen végül állatkínzás miatt emeltek vádat, azonban a bírósági tárgyalás időpontjáig a férfi szabadlábon védekezhet.

A rendőrség a férfit mindaddig ártatlannak tekinti, amíg a bíróság be nem bizonyítja a bűnösségét. - áll a rendőrkapitányság közleményében, amiben arra kérik az embereket, hogy jelentkezzen akinek további információja van az esettel kapcsolatban. 

sirály, madár, illusztráció
Fotó: Johnnys/Pixabay

A számos állatkínzás miatt, 2023-ban hil Murphy New Jersey kormányzója aláírt egy új törvényt, ami erősíti az állatok védelmét azáltal, hogy minden állatkínzó ellen eljárást indítanak a hatóságok. 

Büszke vagyok arra, hogy aláírhatok egy olyan jogszabályt, amely nemcsak megerősíti az állatok védelmét New Jersey-ben, hanem biztosítja, hogy a kegyetlen bánásmódot elszenvedő állatokat gyors ellátást is kapjanak.

- írja a közleményében, a kormányzó. 

Korábban arról is írtunk, hogy szándékosan gázolt halálra egy háromlábú cicát egy nő Hatvanban. Direkt áthajtott egy sántító, beteg állaton a nő, csak azért, mert az útjában volt Hatvanban egy úton. Állatkínzással gyanúsítják. 

Állatkínzás miatt vádat emeltek egy 19 éves ausztrál férfi ellen is, aki szándékosan elütött 20 kengurut az Ausztrália délkeleti részén fekvő tengerparti városban, Merimbulában. 

Nem csak az utakon, de a vízben is történnek hasonló tragédiák: hajók által elgázolt bálnák tetemét sodorta partra a víz a San Franciscó-i öbölben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!